This forum is now just an archive. Use the new Q&A website
It is currently Thu Apr 24, 2014 4:03 am

All times are UTC + 2 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: osv.memory wizard - how to show existing form
PostPosted: Tue Dec 04, 2012 5:20 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 18, 2012 4:36 pm
Posts: 11
Location: Brno
Hi, I would like my wizard to show a form that already exists. Is it possible? It should work something like this:
I klick on a button in Sales Order and a wizard pops up with (for example) Create Invoice form, with partner info filled with the data from Sales Order.

I already have the wizard...but how can I make it show the Create 'Something' form?

thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: osv.memory wizard - how to show existing form
PostPosted: Wed Dec 05, 2012 1:34 am 
Offline

Joined: Wed Jan 27, 2010 6:21 pm
Posts: 1085
Location: Auckland, NZ
but a wizard model is not an invoice? Why don't you just create the invoice and return it as an action? Something like the create invoice already does on deliveries.

_________________
Graeme


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: osv.memory wizard - how to show existing form
PostPosted: Wed Dec 05, 2012 12:30 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 18, 2012 4:36 pm
Posts: 11
Location: Brno
Thank you :). Changing the model of wizard was exactly what I was looking for... I pointlessly tried to create my own and somehow put existing model in it.

Now it works but with slight problem...It opens the Create Invoice form but there aren't any 'Save' and 'Cancel' buttons...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: osv.memory wizard - how to show existing form
PostPosted: Wed Dec 05, 2012 3:35 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 18, 2012 4:36 pm
Posts: 11
Location: Brno
This is how it looks when you want to create Agreement manualy in its menu:
http://imageshack.us/photo/my-images/600/76041156.jpg

And this is how the same form looks in my wizard:
http://imageshack.us/photo/my-images/267/30286413.jpg

So I am able to fill in the fields but there is no 'Save' button... Does anyone know how can I fix it?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: osv.memory wizard - how to show existing form
PostPosted: Tue Dec 18, 2012 3:43 am 
Offline

Joined: Wed Jan 27, 2010 6:21 pm
Posts: 1085
Location: Auckland, NZ
I don't use web-client, but I believe you will need to return the action to what is in GTK a new tab, rather than a new window. Pop up windows don't give you the buttons. Alternatively, just create a save button that just calls write/create.

_________________
Graeme


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:

Protected by Anti-Spam ACP