This forum is now just an archive. Use the new Q&A website
It is currently Thu Apr 24, 2014 3:45 pm

All times are UTC + 2 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Forms/Prints :: thousand decimal separator not appearing
PostPosted: Fri Apr 01, 2011 7:29 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 16, 2009 3:02 pm
Posts: 337
hi,

i was wondering if someone could hlp me figure out why the thousand decimal separator is not appearing on either the forms or the print outs.

thanks,
n.

p.s.: i'm on v6 btw

_________________
Don't worry about a thing,
'Cause every little thing gonna be all right. -- B.M.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forms/Prints :: thousand decimal separator not appearing
PostPosted: Sun Apr 03, 2011 8:21 am 
Offline

Joined: Mon Oct 11, 2010 9:20 am
Posts: 44
Hello n.hartmann,

I think this is not available since OpenERP handles multiple currencies. Multiple currencies follow multiple standards.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forms/Prints :: thousand decimal separator not appearing
PostPosted: Mon Apr 04, 2011 6:09 am 
Offline

Joined: Wed Sep 16, 2009 3:02 pm
Posts: 337
oh, ok. thanks.

what is the thousand separator for in the language form @ Administration -- Translations - Languages - En_en?


cheers,
niklaus

_________________
Don't worry about a thing,
'Cause every little thing gonna be all right. -- B.M.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forms/Prints :: thousand decimal separator not appearing
PostPosted: Wed Feb 29, 2012 11:18 pm 
Offline

Joined: Fri Feb 03, 2012 11:35 pm
Posts: 309
Location: Highland, CA
n.hartmann wrote:
i was wondering if someone could hlp me figure out why the thousand decimal separator is not appearing on either the forms or the print outs


If anyone is having this issue in 6.1, do you have a Separator Format specified?

Go to Settings -> Translations-> Languages
Edit the Language you have specified for your database
Make sure the Separator Format is set to something, like [3] to display 1000 as 1,000

Ray Carnes
Ursa Information Systems
OpenERP Ready Partner


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forms/Prints :: thousand decimal separator not appearing
PostPosted: Fri Mar 30, 2012 2:09 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 30, 2009 2:45 am
Posts: 7
There is a bug in openerp if we want to use space as the thousands separator - check https://bugs.launchpad.net/openobject-s ... bug/966083


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:

Protected by Anti-Spam ACP